Daha önce hakkında düşüncelerimi paylaşmış olduğum kitapların Podcast yayını videoları: Bir Gençlik Masalı, Fangirl, Lola ve Komşu Çocuk, Ölümsüz Ece, Matilda, Marslı, Dönüşüm...

12 Temmuz 2018 Perşembe

Okuma Etkinliği



Herkese merhaba!


Uzun zamandır yapmak istediğim bir etkinlikle karşınızdayım! 12 Temmuz 2018 - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında, belirlediğim 4 yazardan 4 kitap okuyacağım. Birlikte okumak eğlenceli olabilir diye düşünüyorum. Kitapları okudukça birbirimizle kitaplar ve yazar hakkında konuşabiliriz.

Belirlediğim 4 yazar ve tarih aralıkları şu şekilde:



12 Temmuz - 22 Temmuz:       Aldous Huxley
23 Temmuz - 5 Ağustos:         Jack London
6 Ağustos - 19 Ağustos:         George Orwell
20 Ağustos - 31 Ağustos:       Jules Verne

Belirlediğim tarih aralıklarında, bu yazarlardan herhangi bir kitabı okuyabilirsiniz. Benim belirlediğim kitaplar şu şekilde:

Aldous Huxley - Cesur Yeni Dünya
Jack London - Deniz Kurdu
George Orwell - Hayvan Çiftliği
Jules Verne - Denizde Bulunan Çocuk

Sizler de katılmak isterseniz, bu yazının altına katıldığınızı ve hangi kitapları okuduğunuzu belirten yorumlar bırakabilirsiniz. Aynı zamanda instagram üzerinden #tepedekirüzgarlaokuyoruz etiketiyle okuduğunuz kitapların görsellerini ve yorumlarını paylaşabilirsiniz. Bu şekilde etkileşimde olarak bu süreci eğlenceli bir hale getirebiliriz. Instagram hesabıma sayfanın üst kısmında bulunan butonlardan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder